Menu icon
Home / Terug

Laatste nieuws

Kindcentrum Ruinerwold groeit als kool

Nog maar twee jaar geleden startte Wolderwijs met kinderopvang in De Wolden. De kinderopvang van het Kindcentrum Ruinerwold kreeg toen de eerste aanmelding binnen. Sindsdien hebben veel ouders de weg naar het Kindcentrum weten te weten. Deze week kwam de 100ste aanmelding binnen en inmiddels staat de teller al weer op 103.

Lees meer


Echtense Keitjes overgedragen aan IKC Wolderwijs

Echten - Met het bouwen van een stapel keien is de overdracht van peuterspeelzaal De Echtense Keitjes aan de stichting Kindcentra Wolderwijs een feit. Een aantal peuters bracht de keien in kruiwagentjes naar directeur Geert Jan Enting van IKC Ruinen. De drie bestuursleden Jeanette von der Heide, Mariska Bloemberg en Hennie Koster, die er anderhalf jaar geleden voor hebben gezorgd dat de peuterspeelzaal opnieuw werd opgericht, werden in de bloemetjes gezet en toegezongen door alle peuters en leerlingen van openbare daltonschool 't Echtenest.

Lees meer


Stichting Kindcentra Wolderwijs start ook met opvang van 0-2 jaar

Stichting Kindcentra Wolderwijs start binnenkort met de opvang van kinderen van 0 tot 2 jaar!
De vraag hiernaar is groot en we zijn trots en blij dat we op korte termijn op de behoefte van de klant in kunnen spelen. Baby’s en dreumesen zijn van harte welkom op de reeds bestaande opvanglocaties. Ook aan hen wordt maatwerk geboden; ouders nemen af wat zij daadwerkelijk nodig hebben. Er wordt betaald per uur (van starttijd tot ophaaltijd) en vakanties zijn vrij in te vullen.

Lees meer


Fotogalerij